Hirdetés

Ha már 6. a piacon, akkor étel házhozszállítást tesztel az Ikea

Az Ikea itthon is rendkívül népszerű a bútorvásárlók körében, arról már nem is beszélve, hogy sokan szeretnek csak nézelődni az óriási áruházakban és ha már ott vagyunk, akkor valljuk be őszintén, hogy egy-egy svéd finomság is lecsúszik a torkunkon.

A vállalat áruházi éttermeinél itthon is hosszú sorokkal találkozhatunk a kínálatukban pedig a legtöbben megtalálhatják a nekik szimpatikus ételeket és italokat, ráadásul az árazásuk sem olyan vészes. Mindemellett a legnépszerűbb termékekből már jó ideje haza is tudunk vinni, hiszen fagyasztott formában is kínálja őket a svéd óriás, de hamarosan még jobb dolgunk lehet.

Azt kevesen tudják, hogy a rengeteg áruházának és a népszerűségének köszönhetően az Ikea a 6. legnagyobb élelmiszerlánc a piacon. Ez élelmiszerláncok és étteremláncok pedig már egyre több országban kínálnak házhozszállítási opciót és úgy fest, hogy a svédek is ebben gondolkodnak. A kiszivárgott információkat már az Ikea illetékesei is megerősítették, ráadásul a hírek szerint Párizsban már tesztelik is a szolgáltatást.

Vélhetően kell még néhány év ahhoz, hogy itthon is házhoz tudjuk rendelni a húsgolyókat és a fahéjas csigát, de az irány mindenképpen jónak mondható.

You May Also Like