Hirdetés

Gamer táblagépet villantott az ASUS

Az ASUS Republic of Gamers szériája az elmúlt években számos innovatív megoldást dobott piacra a játékosok számára, elég csak a Zephyrus Duo-ra, a Mothership-re vagy éppen a ROG Flow X13-ra emlékezni. 2021 után nehéz lett volna elképzelni, hogy ismét nagyot gurít a gyártó, de megtették, méghozzá ismét egy Flow és egy Duo modellel vennének le minket a lábunkról.

A ROG Flow Z13 a világ legerősebb gamer táblagépe, mely természetesen mint minden Windows-t futtató ROG laptop, messze nem csak játékra alkalmas. A csupán 1,1kg-os 2 in 1 táblagép teljes értékű Windows 11-et futtat, méghozzá igazán izmos hardverrel. Az új, 12. generációs, H-szériás Intel Core i7 vagy i9-es processzorok mellé akár NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti grafikus kártya is kerülhet, amely már önmagában is biztosítja a remek játékélményt.

Mindezt alapvetően egy 13 colos, 16:10-es képarányú kijelzőn élvezhetjük, mely vagy 4K 60Hz-re képes vagy Full HD 120Hz-re. Nem véletlen az sem, hogy a Flow szériába került az újdonság, hiszen a ROG Flow X13-hoz hasonlóan csatlakoztatható hozzá a ROG XG Mobile külső VGA megoldás, mely NVIDIA oldalon akár RTX 3080-ig tudja megdobni az erőt, de idén kapunk AMD-s változatot is.

Az újdonság nagyon ígéretesnek tűnik, ráadásul már februárban piacra is kerül itthon, mi pedig igyekszünk mihamarabb letesztelni!

You May Also Like