Hirdetés

Alexa asszisztenst kapott az új Fitbit Versa 2

A Fitbit jó ideje próbálja megtörni az Apple szinte egyeduralmát az okosórák piacán, nemrég pedig bemutatták legújabb megoldásukat, melyet sokan csak az IFA 2019-re vártak. Az új Fitbit Versa 2 számos újítást hozott magával, így kiváló választás lehet az egészség-centrikusabb felhasználók számára.

Ami talán a legfontosabb és egyben a szektor egyik legnagyobb gyengesége is, az az üzemidő. Szerencsére az új Versa 2 ezzel igen jól áll, hiszen a gyártó 5 napos üzemidőt ígér, miközben a legtöbb okosórát naponta vagy maximum kétnaponta töltőre kell tenni. A pulzusmérő segítségével képes figyelni az alvásunkat és megállapítani annak minőségét, sőt a szerinte optimális időben fel is tud ébreszteni, de ezzel szemben kissé szkeptikusak vagyunk, hiszen ki szeretné azt, hogy az okosórája döntse el, hogy mikor keljen ki az ágyból.

50 méterig vízálló, számos sportot képes követni és támogatja például a Spotify-t is. A másik nagy partner az Amazon, hiszen beépített mikrofont és Amazon Alexa asszisztenst kapott az okosóra, mely így sokkal többre képes. Néhány kérdés és azonnal megtudjuk az időjárást, gyors információkat kaphatunk és számos egyéb dologban kérhetjük az Alexa segítségét.

Az újdonság még ebben a hónapban piacra is kerül, méghozzá 199 dolláros indulóáron, vagyis nem tűnik vészesnek az árcédula. Természetesen ha sikerül beszerezni egy teszt példányt, akkor részletes beszámolót is készítünk az óráról.

You May Also Like