Hirdetés

Érkezik a Beats Studio 3 Wireless NBA Collection

Az Apple tulajdonában lévő Beats mostanság nem jelentkezett komolyabb újdonságukkal és legújabb bejelentésük sem egy új, innovatív modellt takar, viszont igencsak színes és vélhetően nagyon népszerű termékekről van szó. Bemutatkozott ugyanis a Beats Studio 3 Wireless NBA Collection, vagyis az egyik legnépszerűbb vezeték nélküli headsetjük NBA csapatok színeibe öltöztetett változata.

Sajnos az egész NBA mezőny nem örülhetett, hiszen egészen pontosan 6 csapat rajongóit akarják megszólítani a különleges festésekkel, hiszen csak a Golden State Warriors, Los Angeles Lakers, Houston Rockets, Philadelphia 76ers, Toronto Raptors és Boston Celtics hatosa kapott saját festést. Természetesen mindegyik modell esetében a csapat fő színét vették át a fejesek, így a Lakers lilában, a Rockets pedig pirosban pompázik. A Celtics esetében bevállalhatták volna a zöld dominanciát, míg a Warriors és a Philadelphia modelljei nagyon nagyon hasonlítanak egymásra.

A különleges festésen kívül természetesen technológiai fronton semmivel sem tudnak többet ezek a modellek a már egy ideje piacon lévő alapmodellekhez képest. Azért az Apple W1 chip, a 22 órás üzemidő és az adaptív zajszűrés nem rossz, de 350 dollárért el is várható.

You May Also Like