Hirdetés

Először látták az utakon az új, teljesen elektromos Skoda Enyaq SUV-t

Skoda Enyaq

A Skoda 2021-ben hozza majd forgalomba az Enyaq-ot, amely egy teljesen elektromos SUV lesz. Az autót nagy érdeklődés övezi európában, így nem csoda, hogy a próbakörön lévő autó képei gyakorlatilag azonnal kiszivárogtak.

Skoda Vision iV 04

A Skoda Enyaq a Skoda Vision iV tanulmányautó alapján készült, de mondhatjuk úgy is, hogy annál konzervatívabb kinézetet kapott. Ízlések és pofonok, de a most készült fotókon lévő Enyaq nem egy szép autó. Mivel a kiszivárgott fotókon láthatók az álcázás jelei is, így nagy valószínűséggel a piacrakerüléskot azért attraktívabb lesz.

A koncepcióautó hossza 4665, szélessége 1926, magassága 1613, tengelytávja 2765 miliméter. A csomagteret 550 literben definiálta a gyártó. A fotókon látott Enyaq adatai valószínűleg nem sokban érnek majd el a referenciától. A hajtásláncot valószínűleg a VW ID.4-ből kapja majd, amely két villanymotort jelez előre, egyet az első és egyet a hátsó tengelyen. Elől 101 LE, hátul 201 LE teljesítményt ad majd le, amely összesen 302 LE és 450 Nm. Az akkuk kapacitása 83 kWh lesz, amely 500km-re repíti majd a benne utazókat, laboratóriumi körülmények között.

Skoda Enyaq Skoda Enyaq Skoda Enyaq Skoda Enyaq Skoda Enyaq

You May Also Like