Hirdetés

Edzett üveg oldallap 15 ezer alatt: Zalman S2 TG

A Zalman számítógépházak korábban is híresek voltak a megfizethető árazásukról és korrekt felhozatalukról. Ehhez az örökséghez a csatlakozott az S2 széria új tagja, az S2 TG, hiszen korrekt áron kínál a riválisoknál jóval magasabb minőséget.

A legismertebb, Mid-Tower kategóriába tartozó S2 TG letisztult, nem hivalkodó viszont mégis rendkívül praktikus és az irodák mellett a modern otthonokban is jól mutat. A különleges, rácsos előlapot úgy tervezték, hogy a lehető legtöbb szellőzést biztosítsa a hardvereknek, a port pedig két helyen is megszűri a ház, hiszen alul és felül is mágneses porszűrőket kínál. Természetesen az egyre különlegesebb formavilággal büszkélkedő komponenseket sem rejti el az S2 TG, hiszen átlátszó oldallapot kapott, mely az alapmodell akriljával ellentétben itt már edzett üvegből készült, így nem véletlen az 5kg-os súly.

Természetesen a legnépszerűbb alaplap-méretek mindegyikét támogatja az újdonság, vagyis lehetőség van ATX, mATX és Mini-ITX alaplapok használatára. A grafikus kártyáknak 330mm helyet hagytak a tervezők, míg a processzorhűtő maximum 156mm magas lehet. A megfelelő hűtésről maximum 8db ventilátor gondoskodhat, a csomagban pedig egy hátsó és két első egységet találnak a vásárlók. Előre összesen 3db, hátulra 1db, felülre és alulra pedig 2-2db 120mm-es ventilátor tehető és természetesen a vízhűtéses opciók is támogatottak.

Az I/O panelen 3db USB csatlakozó kapott helyet, melyből az egyik 3.0 szabványnak megfelelő. Rajtuk kívül a szokásos mikrofon és fejhallgató páros és a vezérlőgombok helyezkednek még el ezen a területen. Az újdonság 15 000 Ft alatti áron kapható itthon, mely kategóriájában kiváló ajánlatnak számít.

You May Also Like