Hirdetés

Brady 7. gyűrűjét is megszerezte – A Bucs esélyt sem adott a Chiefsnek

Éjjel a sportvilág Amerikára figyelt, hiszen az 55. Super Bowlban a Tampa Bay Buccaneers hazai pályán fogadta az előző év bajnokát, a Kansas City Chiefst, a mérkőzést pedig sokan úgy harangozták be, mint a nagy öreg Tom Brady és a tavalyi év után új Bradyként is emlegetett Mahomes harca ami egyben egy korszakváltás is.

Az igazgalmak azonban elmaradtak, hiszen a Kansas csak az első 3 pontosig vezette a meccset, utána esélyük sem volt. A Brady által vezetett támadósor félelmetesen jól üzemelt, többek között Rob Gronkowski ismét formát tudott hozni, miközben az egyik, ha nem legügyesebb irányítót, Mahomes-t a saját támadófala nem tudta megvédeni, ha pedig sikerült valamilyen nyakatekert szituációból kimásznia, akkor az egész szezonban tündöklő elkapói nem tudták hozni az extrákat, de még néha az elvárhatót sem.

Végül tehát Brady és a Tampa Bay 31–9-re legyőzte a tavalyi bajnokot és ezzel a 43 éves, a döntő MVP címét is megnyerő irányító tovább írja rekordjait. 7. bajnoki címével egyébként egymaga többet nyert, mint bármelyik csapat az NFL-ben, azt pedig hamar leszögezte, hogy jövőre is a bajnoki cím a cél!

You May Also Like