Hirdetés

Bivalyerős laptop-munkaállomásokat mutatott be az ASUS

Az ASUS az egyik irányban igyekszik minél kompaktabb és hordozhatóbb megoldásokat készíteni, a másik vonalon pedig ott van például a nemrég bemutatott vadonatúj ProArt StudioBook széria, mely hordozható erőművekkel célozza meg a tartalomkészítőket.

Az új széria Intel Xeon processzorral és NVIDIA Quadro RTX kártyákkal is rendelhető, de lesznek visszafogottabb darabok is, melyek Intel Core i7-es processzort és NVIDIA GeForce RTX 2060-as grafikus kártyát vonultatnak fel. Az elegáns megjelenés és az erejükhöz képest meglehetősen kompakt méret szintén közös tényező. Nekünk a ProArt StudioBook H500 néven érkező újdonság tűnik a legjobb választásnak azok számára, akik nem igénylik a Quadro kártyák és Xeon processzorok különleges erejét. Külsőre igencsak a Macbook Pro-ra hajazó letisztult, elegáns megoldásról van szó, mely mindenféle sallangtól mentes, így tényleg a munkára és a kreativitásunkra fókuszálhatunk.

ProArt StudioBook H700 néven érkezik a 17 hüvelykes változat, a ProArt StudioBook Pro szériát képviselő W500 és W700 modellek pedig szintén már az említett Xeon-Quadro párost kínálják.

A legnagyobb attrakciót a világ grafikailag legerősebb laptopjának kikiáltott ProArt StudioBook One jelenti, mely NVIDIA Quadro RTX 6000-es grafikus egységével a Hollywood-i filmipart is képes kiszolgálni, hiszen egy valósidejű 8K videóvágás sem jelent neki gondot. A ProArt StudioBook Pro X Quadro RTX 5000-es grafikát kapott, érdekessége pedig a ScreenPad 2.0 másodlagos kijelzőben rejlik, mely a professzionális felhasználók számára is hasznos kiegészítő lehet.

You May Also Like