Hirdetés

Az Evnia következő szintje: ívelt 34” QD OLED monitor a Philips monitors-tól

Az Evnia, a Philips legújabb márkája, amely jelenlétével és technikai specifikációival számos újdonságot hoz a gaming világba, bemutatja a legújabb gaming monitort, a 86,36 cm-es (34″) Philips Evnia 34M2C8600 modellt. Ez a lenyűgöző kijelző arra összpontosít, hogy magával ragadó felhasználói élményt biztosítson az ívelt UltraWide kijelzőnek és a kristálytiszta képeknek köszönhetően. 175 Hz-es frissítési rátájával és 0,1 ms-os GtG válaszidejével az Evnia 342M2C8600 páratlan gaming-élményt és villámgyors akciót tesz lehetővé.

A Philips Evnia bemutatása
A Philips Evnia 2022 októberében indult azzal a szándékkal, hogy felrázza és összehangolja a gaming iparágat a videojátékosok elvárásaival. A márka mottója: átírni a szabályokat. Ez a reprezentatív üzenet az iparágban a befogadás elterjesztésére vonatkozik, és a Philips Evnia arra alapozza a kiáltványát, hogy termékein keresztül mindenki számára megfelelő környezetet teremtsen. A Philips Evnia legújabb, 34M2C8600-as modelljének pontosan ez a célja.
Az Evnia új gaming monitorát mindenki számára tervezték. A monitort kiemelő egyik funkció az Ambiglow, amely bemutatja, hogy miről is szól az Evnia: innováció, barátságosság, nyitottság és egy kis játékosság” – mondta Xeni Bairaktari, a Philips Monitors és IT-tartozékok Globális Marketingvezetője. „Az Ambiglow funkció lehetővé teszi minden gamer számára, hogy beállítsa a szoba hangulatát. Ez lehetővé teszi a gamerek számára, hogy kényelmesen érezzék magukat, és személyre szabják játékélményüket.”

Philips Evnia 34M2C8600
Az Ambiglow mellett a Philips Evnia 34M2C8600 modellje Display HDR True Black 400 funkcióval rendelkezik a tintafekete színek és a gazdag kontraszt érdekében, míg UltraWide QHD 3440 x 1440 felbontása kristálytiszta képeket, 0,1 ms-os válaszideje pedig zökkenőmentes gaming élményt biztosít. Ezenkívül az új ívelt monitor USB-C porttal és KVM kapcsolóval, továbbá állítható magasságú állvánnyal rendelkezik a videojátékokban és azokon kívül történő, sokoldalú, rugalmas és gazdag használat érdekében.

Az új monitor legfontosabb jellemzője a QD OLED panel, amely csúcsminőségű színeket és élénk képmegjelenítést tesz lehetővé két technológia egyesítésének köszönhetően: Az organikus fénykibocsátó diódás (OLED) panelek és Quantum Dot (QD) technológia kombinációjával az új Philips Evnia 34M2C8600 monitor páratlan és magával ragadó játékélményt nyújt.

A Philips Evnia 34M2C8600 elérhetősége
Philips Evnia 34M2C8600 1299 eurós áron kerül forgalomba az üzletekbe februárban. Kapcsolódó Evnia tartozékok 2023 júniusától lesznek elérhetőek.

You May Also Like