Hirdetés

A futás a hobbid? Néhány a 2016-ban megjelenők közül

New Balance Fresh Foam Zante v2

new_bal_fresh_foam_zantev2_m_400

A láb elülső része jobban párnázott mint az elődöknél, és a középső részen is nyújtottak a magasabb komfort kedvéért. A talp jobban tagolt a nagyobb flexibilitásért.

Saucony Peregrine 6

Saucony Hurricane Iso2

Terepre mész? A megújított Peregrin kiváló társad lesz az erdei utakon. Everun habosított talpat kapott, amelyet tapadós gumival borítottak. Minden felületen kiválóan megállja a helyét.

Saucony Hurricane ISO 2

saucony-perigrine-w_400

Jól  párnázott, két rétegű felsőrésszel, amely körülöleli a sarkat és a lábközepet, valamint az ujjaknak is elég helyet biztosít. A talpban energia-visszaadó hab réteg van, amely stabil és kényelmes futást biztosít.

Mizuno Wave Catalyst

mizuno_wave_catalyst_m_400

A Mizuno csukák mindig is a könnyedégükről voltak híresek. Nincs ez másként itt sem. A talp alacsony és széles, határozott érzékenységgel. Így éppen eléggé párnázott, azonban nem akadályoz az átgördülésben.

Asics Gel-Fujilyte

asics-fujilyte-w_400

A felsőrészben nincs törés, szinte egy anyagból készült, így kiválóan körülöleli a lábfejet. A középső lábrésznél keményebb habot használ az Asics, valamint egy kavics álló lapot az elülső részben. Így javul a stabilitás és könyedebbé válik a mozgás.

Mizuno Wave Hitogami 3

mizunowavehitogami3_m_r_400

Külsőre is szemet gyönyörködtető a formája. Hihetetlenül flexibilis, úgy simul a lábra akár egy kényelmes otthoni papucs. Hatékony és könnyű futóknak ajánlott.

Adidas Adizero Adios 3

adidasadios3_m_right_400

Az Adidas megváltoztatta a felsőrészt, egy vékonyabb, szivacsos, mégis nyújtható külsőt kapott. Nőtt a rugalmasság, tartás és tartósság is.

Nike Lunarepic Flyknit

nike-lunarepic-flyknit-mp-0

Érdekes a Nike Lunarepic Flyknit, amely már magas szárral is kapható. A felső rész egy darabból készült, ráadásul van belőle magasszárú verzió is, amelynek a felső része egy zoknira hasonlít. Ez a felsőrész szinte teljesen a lábra simul. A párnázott rész is fejlődött, segítenek elosztani a terhelést. A Nike két pár talpbetétet is biztosít, egy 6 és egy 8mm-est.

 

You May Also Like