Hirdetés

A BMW idén is segít leküzdeni Tom Cruise lehetetlen küldetését

Augusztus 2-án debütál a hazai mozikban a Mission: Impossible – Utóhatás, amelyben Ethan Hunt egy sor különleges BMW modell volánjánál indul akcióba. Vászonra gurul az új BMW M5 sportmodell, az 1986-os BMW 5-ös limuzin, a legújabb 7-es BMW és a BMW R nineT Scrambler motorkerékpár is.

https://www.youtube.com/watch?v=1g8CgwU70KY

A BMW Group ismét elsőszámú autóipari partnerként közreműködött a Paramount Pictures és a Skydance Media legendás akciófilm-sorozatának legújabb alkotásában. A Münchenben székelő vállalatcsoport a 2011-ben bemutatott Mission: Impossible – Fantom protokoll óta meghatározó szereplőként vesz részt a Tom Cruise nevével fémjelzett projektben, így a gyártó a legújabb epizódot az akciójelenetekben feltűnő BMW modellek mellett átfogó nemzetközi marketingkampánnyal is támogatja. A Mission: Impossible – Utóhatás augusztus 2-án kerül fel a magyarországi filmszínházak műsorára.

Az Ethan Hunt ügynököt alakító Tom Cruise mellett ezúttal is feltűnik a vásznon Alec Baldwin, Simon Pegg, Ving Rhames, Rebecca Ferguson és Michelle Monaghan, akiknek egy balul elsült akció után ismét versenyt kell futniuk az idővel. Az alkotásban szerepet kapott Henry Cavill, Angela Bassett és Vanessa Kirby is. A filmet a Jack Reacher, A holnap határa és a Mission: Impossible – Titkos nemzet forgatókönyvírója, Christopher McQuarrie írta és rendezte.

A titkosügynökök bevetését az új BMW M5 sportmodell, az 1986-os BMW 5-ös limuzin, a BMW 7-es sorozat és a BMW R nineT Scrambler motorkerékpár segíti a filmvásznon.

A Mission: Impossible – Utóhatás című alkotás autós főszerepére felkért BMW M5 sportmodellt látványos BMW M Performance alkatrészekkel varázsolták egyedivé a készítők, az autó megjelenését így többek között fekete hűtőrács és szénszálból készült visszapillantó-házak fokozzák. BMW M TwinPower Turbo technológiával dolgozó, 4.4 liter hengerűrtartalmú V8-as benzinmotorjával, 441 kW / 600 lóerő maximális teljesítményével és vadonatúj fejlesztésű BMW M xDrive intelligens összkerékhajtásával az új BMW M5 (átlagos üzemanyag-fogyasztás: 10,5 liter / 100 km; kombinált károsanyag-kibocsátás: 241 gramm / km) minden szituációban a lehető legjobb tapadásról és a legintenzívebb menetdinamikáról biztosítja a Tom Cruise által megformált Ethan Hunt ügynököt.

A BMW R nineT Scrambler motorkerékpár a film egyik kulcsjelenetében tűnik fel a vásznon, villámgyors tempójú, vakmerő manőverekkel szelve keresztül Párizs utcáit. Az 1986-os BMW 5-ös limuzin ugyancsak egy adrenalintól lüktető jelenetben kel Ethan Hunt segítségére, új mércét állítva a filmre vett autós üldözések történetében.

 

You May Also Like