Hirdetés

700 Wattos megoldással bővül a Zalman Wattera család

A felhasználók egyre inkább tudatosan választanak tápegységet, hiszen egyre többen ismerik fel, hogy egy jó konfigurációhoz kellően erős, strapabíró és fejlestt tápegységre van szükség. A legfontosabb kritériumoknak abszolút megfelel az új Zalman Wattera széria, mely kiváló minőségű alkatrészekből, a fejlett konfigurációk számára készül.

A Zalman Watttera ZM700-EBTII 700W egy 700 Wattos, teljesen moduláris tápegység, melynek 80PLUS Gold hatékonysági hitelesítése jól mutatja, hogy a lehető leghatékonyabban, kevesebb hőt termelve és ezáltal halkabb működéssel biztosítja a kellő energiát.

A teljesen moduláris felépítés az egyszerűbb és tisztább kábelmenedzsment mellett minimalizálja az ellenállást és a feszültségesést a kábeleken és csökkenti az impedanciát, ezáltal hozzájárulva a hatékonyság további növeléséhez. A kevesebb kábel a ház légáramlását is segíti, a tápegységet pedig egy 13,5 centiméteres ventilátor hűti.

A Zalman tápegységekre mindig is jellemző a minőségi anyaghasználat, ez pedig ennél a felsőkategóriás szériánál hatványozottan igaz. A prémium minőségű 100% japán kondenzátorok és a 3 év garancia biztosítja, hogy a grafikus kártyák következő generációit hosszú évekig szolgálja majd ki.

A Zalman Watttera ZM700-EBTII 700W már elérhető a hazai piacon, méghozzá 37 000 Ft környékén.

You May Also Like