Hirdetés

4. felvonást kaphat a John Wick

A Keanu Reeves által megtestesített John Wick az első rész óta töretlen népszerűségnek örvend, mely már a filmes körökön kívül is érezhető, elég csak a Fortnite-ra gondolni. Sokáig úgy tűnt, hogy a 3. epizóddal befejezik (egyelőre) a történetet, nemrég azonban maga a rendező vetette fel, hogy ez még nem a végleges döntés.

Chad Stahelski egy „Kérdezz bármit” lehetőséget biztosított a követőinek a Redditen, ahol természetesen igen sokan érdeklődtek a folytatás felől. Alapvetően Stahelski a bevételekhez és a rajongók fogadtatásához kötötte a folytatás lehetőségét, hiszen egy stúdió sem szeretné önként abbahagyni a komoly bevételt termelő filmjeit. Egy másik kérdésnél pedig talán már el is szólta magát a rendező. Azt kérdezték tőle, hogy melyik részt volt a legnehezebb megtervezni, megrendezni.

Stahelski szerint az első volt a legnehezebb, hiszen akkor még nem tudták, hogy pontosan mit is akartak, a 2. és 3. rész már valamivel könnyebb volt, hiszen a másodiknál konkrét terveik voltak a harmadik esetében pedig azt tudták, hogy nem csak még nagyobbat szóló alkotást akarnak, hanem még kreatívabbat is. Utána jött a csattanó, amikor hozzátette, hogy a 4. szinte biztosan még nehezebb lesz.

Ezek után mi abszolút várjuk a 4. részt, ha minden jól megy, akkor pedig a harmadik felvonásról kritikát is írunk.

You May Also Like