Hirdetés

Zalman T6: Egyszerű, de átgondolt számítógépház

A piac tele van gazdagon felszerelt PC-házakkal, amelyek a legnagyobb elérhető komponenseket is képesek magukba foglalni, a költséghatékonyabb szegmensben azonban nem olyan nagy már a kínálat, hiszen a felsőkategóriában jóval többet lehet elkérni a fejlesztésekért. A Zalman T6 számítógépház ideális azok számára, akik olcsóbb megoldásokat keresnek és egy egyszerű PC-re vágynak.

A Zalman T6 egy ATX Mid-Tower PC-ház, amely nem mindennapi kialakításával tűnik ki. A gyártó egy szervertornyokhoz hasonló előlapot használt, amely egy hálót rejtett, amely biztosítja az optimális légáramlást. Az egész ház fekete porszórt bevonattal van ellátva a jobb tartósság érdekében. Belül egyetlen 120mm-es ventilátor található a ház hátsó részében, de opcionálisan a felhasználók két 120mm-es ventilátort helyezhetnek előre és szintén egy 120mm-es megoldást oldalra.

A ház maximum 165mm magas CPU hűtőegységet, valamint maximum 280mm hosszú GPU-t tud befogadni. Ezenkívül a modell tartalmaz egy levehető fedelet egy 5,25”-os optikai meghajtóhoz, két nyílást a 2,5”-es meghajtókhoz, valamint két nyílást a 3,5”-es meghajtókhoz. A ház további előnye a kompakt méret (377 x 200 x 430 mm), a felhasználóbarát kábelelhelyezési rendszer, valamint a hét PCIe bővítőhely. Az IO előlapkészlet audió és USB (1x 3.0, 2x 2.0) portokat tartalmaz.

A Zalman T6 már 12 000 Ft alatti áron elérhető itthon.

You May Also Like