Hirdetés

Videón a Nike Mag

A Nike előszeretettel épít be új technológiákat a cipőibe, arról viszont még csak a filmekben volt szó, hogy önmagát megkötő modellt dobjanak piacra. A Nike Mag érkezésével ez megváltozott, hiszen megalkották a Vissza a Jövőbe második részében már felbukkanó futurisztikus cipőt.

A limitált darabszám (89) sajnos ezúttal is azt jelenti, hogy csak óriási pénzekért juthatunk majd hozzá egy ilyen darabhoz a későbbiekben, de az első tulajdonosok legalább a jó cél érdekében költenek, hiszen a befolyt összeg a Michael J. Fox Foundation for Parkinson’s Research alapítványhoz kerül. Mint ismeretes, a Vissza a Jövőbe filmek sztárja is Parkinson-kórban szenved.

A cipőbe egyébként egy kis motor került beépítésre, melyet a felső rész jobb oldalán elhelyezett gombokkal irányíthatunk. A hátsó fények az akkumulátor üzemidejét jelzik zöld, narancs és piros színekkel, a cipőket pedig lemerülés esetén töltőre kell tenni, akárcsak egy okostelefont.

Nemrég néhány Tech-YouTuber lehetőséget kapott arra, hogy kipróbálja a cipőt, az alábbi videót pedig érdemes megtekinteni.

You May Also Like