Hirdetés

Új külsőt és M1 chipet kaptak az új iMac modellek

Több mint egy évtized után kapott komoly dizájnfrissítést az Apple ikonikus termékcsaládja. Az új iMac modellek színes és megújult külsőt és saját fejlesztésű, villámgyors M1 chipkészletet kaptak.

Egyelőre csak egy 24 hüvelykes új modellt mutattak be, melynek True Tone kijelzőjén 4480 x 2520 képpont jelenik meg. A frissített FaceTime kamera immáron Full HD-s képet továbbít, fejlett zajszűrőt és képfeldolgozást kínál, így új szintre emeli a videóhívásokat.

Az olcsóbb gépre 2, a drágábbik modellre 4 USB-C port került, melyekből kettő Thunderbolt-képes, a töltőre pedig egy Ethernet csatlakozó is került. A géphez háromféle billentyűzet is választható, melyek színben passzolnak majd a megújuló gépekhez. A legolcsóbb modell nem kapott TouchID-képes billentyűzetet, de készült olyan verzió is belőle, melynek van egy teljes kiosztású változata is.

Az alapmodell 7 magos GPU-t, 8 magos CPU-t, 8GB memóriát és 256GB SSD tárhelyet kapott, az ára pedig 539 990 Ft lesz. Az erősebb változat hasonló konfiguráció mellett 8 magos GPU-t kínál és 619 990 Ft-ba kerül.

You May Also Like
Olvass tovább
Az eSport itthon is egyre nagyobb szerephez jut, egyre több új rendezvény várja a játékosokat, akiknek fontos lehet…
Olvass tovább