Hirdetés

Tech hátizsák a Genesis-től

Nagyon sokan keresnek egy stílusos és biztonságos táskát a hordozható számítógépük vagy éppen az eSport felszerelésük számára, ezért a perifériák kapcsán szerzett tapasztalatainkat egy táskában kamatoztattuk. A Pallad 500 hátizsák nem csak gamereknek készült, rengeteg praktikus zsebe és párnázott, vízálló kialakítása a mindennapok során is jól jöhet.

A Pallad 500 akár 17,3 hüvelykes laptopokkal is használható. A kedvenc felszerelésünket az Air Cell rendszer védi meg a sérülésektől az ütések és leejtések esetében. A rossz idő sem veheti el egy játékos kedvét, így a Pallad 500 vízálló borítást kapott.

A hátizsák természetesen nem csak a gamer laptopok szállítására használható. A 4 zsebes kialakításnak hála bőséges hely jut a billentyűzetnek, egérnek vagy éppen a headsetneks és egérpadnak. A teljes gamer szett mellett olyan fontos kiegészítőknek is dedikált helyet biztosítottunk, mint például az okostelefon, a kulcs vagy éppen az egyre népszerűbb powerbankok.

A hátizsák tetején elhelyezett dedikált napszemüveg tároló szintén a praktikus megoldások sorát egészíti ki, a tervezéskor pedig az akár teljesen “gamer mentes” használatot is figyelembe vettük, így akár iskolatáskaként is kiválóan használható a nagy tárolóknak, kisebb zsebeknek és a rendkívül kényelmes párnázásnak köszönhetően.

You May Also Like