Hirdetés

Spectrum RGB világítással és kedvező árral érkezik a Zalman T8

Új konfiguráció összeállításakor sokan spórolnak olyan alkatrészeken, melyek nem igazán befolyásolják a teljesítményt. A számítógépház pont ilyen kategória, de a Zalman kínálatában a spórolás mellett azért jó néhány pofás modellt találunk..

A Zalman T8 egy ATX Mid-Tower ház, amely ATX, mATX vagy Mini-ITX alaplapok befogadására képes. Az egész ház fekete bevonatú acélból készült, ami a minőségérzet mellett stabilitást is biztosít. A LED RGB világítás szerelmesei értékelni fogják, hogy a modell Spectrum RGB effektussal lett ellátva, amely fényűző megjelenést kölcsönöz az egész konfigurációnak.

A Zalman T8 praktikus I/O panellel rendelkezik, amely a bekapcsológombokat, fejhallgató- és mikrofoncsatlakozókat, valamint három USB-portot tartalmaz, melyek közül az egyik 3.0 szabványú, és akár 5Gbps adatátviteli sebességet kínál. A termék fontos előnye az előre telepített 120mm-es ventilátor is, amely alapértelmezés szerint a ház hátulján található.

A modell támogatja az akár 160mm-es CPU-hűtő magasságot, az akár 295mm-es grafikus kártya hosszúságot, valamint négy 2,5 hüvelykes SSD, két 3,5 hüvelykes HDD és egy 5,25 hüvelykes optikai meghajtó elhelyezését. A felhasználók további négy ventilátort és két radiátort is beépíthetnek a belsejébe.

You May Also Like