Hirdetés

Nano Cell technológiával érkeznek az LG SUPER UHD tévéi

A televíziós piacon az LG az egyik legnagyobb gyártó, a vállalat pedig évről-évre lendíti előre az egész piacot, nemrég pedig bemutatták a harmadik generációs SUPER UHD tévéiket. Az újdonságok elsőként a CES 2017 alkalmával tekinthetőek meg Las Vegas-ban, a látogatók pedig nem fognak csalódni.

A Nano Cell technológiával érkező SUPER UHD LCD tévék esetében ugyanis minden eddiginél szebb színpontosságot, nagyobb betekintési szöget és elképesztő képminőséget ígér a dél-koreai vállalat, mely természetesen a HDR technológiát sem hagyta ki. A sajtóanyagban három modellt emlegetnek, melyek SJ9500, SJ8500 és SJ8000 néven kerülnek majd a boltokba. Az 55 hüvelykes SJ9500 a legvékonyabb pontján mindössze 6,9mm-es lesz, de a képek alapján máshol sem lesz sokkal vastagabb, így az elképesztő képminőség mellé a kifinomult külsőt is megkapjuk.

Természetesen okostévékről van szó, melyeken a legújabb webOS fut, szám szerint a 3.5-ös változat. A rendszer még gyorsabb lett, a Magic Remote távirányítóval pedig a VR tartalmak fogyasztása is még könnyebbé vált.

You May Also Like
Olvass tovább
Az eSport itthon is egyre nagyobb szerephez jut, egyre több új rendezvény várja a játékosokat, akiknek fontos lehet…
Olvass tovább