Hirdetés

Megérkezett a BlackBerry KEYone

keyone

A napokban veszi kezdetét az év egyik legnagyobb technológiai kiállítása, az MWC 2017, mely kapcsán már megszokhattuk, hogy a hivatalos rajt előtt jó néhány nagy cég saját bemutatót tart. Így tett a TCL is, aki nemrég vette át a BlackBerry márka hardveres részlegét, ám eddig sok maradandót nem alkottak.

A nemrég bemutatott BlackBerry KEYone azonban a gyártó hőskorát idézi, hiszen teljes qwerty billentyűzetet kínál Szerencsére azért maradt hely a 4,5 hüvelykes kijelzőnek is, illetve hátul gy 4K videózásra is alkalmas 12 megapixeles Sony szenzor, a billentyűzet space gombjába beépítve pedig egy ujjlenyomat-olvasó is vár minket. Mindezért 600 eurót kérnek majd, ami nem vészes, de az 550 dolláros amerikai ár már jóval elfogadhatóbb lenne.

A  legújabb Android rendszert egyébként 3GB RAM és egy Snapdragon 625-ös rendszerchip hajtja majd, a belső tárhely pedig 32 GB. A processzor nem éppen felsőkategóriás, de állítólag kimondottan jól lett optimalizálva a rendszer, így a sebességgel nem lesz gondunk. A célközönség egyébként a produktivitást előtérbe helyező vállalati szféra, de a képek és az első videók alapján szinte bárkinek jó választás lehet, aki ki akar szakadni a nagy tepsik által uralt mezőnyből.

Mi nagyon reméljük, hogy a kezünk közé kapjuk a készüléket, hiszen igazi férfias megoldásról van szó.

You May Also Like