Hirdetés

Már kapható a különleges kamerával szerelt Samsung Galaxy A80

A kommunikáció formája jelentős változásokon ment keresztül az utóbbi években. Az okoskészülékek térnyerésével bárhol, bármikor kapcsolatba léphetünk egymással. A felhasználók számára ma már elengedhetetlen, hogy könnyen, gyorsan, ugyanakkor magas minőségben tudjanak kommunikálni egymással, a Samsung Galaxy A80 ezekre az igényekre kínál tökéletes megoldást. A forgókamerával felszerelt, teljes képernyős élményt nyújtó okostelefon már Magyarországon is elérhető.

A szelfik idejét felváltotta az élő közvetítések korszaka. A felhasználók számára egyre nagyobb az igény a gyors, könnyű, de egyben magas minőségű kommunikációra. Az online megtekintett videók több, mint egyötöde élő közvetítés, amelyeket háromszor tovább néznek a fogyasztók, mint az előre felvett tartalmakat. Becslések szerint 2020-ra az internetforgalom 88 százalékát élő közvetítések teszik majd ki. A legnagyobb közösségi média oldalon több, mint 3,5 milliárd élő közvetítést indítottak a szolgáltatás fennállása óta.

A Samsung jövőbeni igényeket figyelembe véve, forradalmi újításokkal hozza el a tartalomszolgáltatás új korszakát. Az innovatív kamerarendszerrel felszerelt Galaxy A80 okostelefont a legújabb közösségi média trendek figyelembevételével fejlesztette a gyártó. Az új eszköz átvezeti a felhasználókat a szelfi időszakából az élő közvetítések korába. A készülék kamerarendszerét úgy alkották meg, hogy valós időben, kiemelkedő minőségben oszthassanak meg egymással tartalmakat.

Minden szögből a legjobb minőségű felvételek

Az utóbbi években egyre népszerűbbek a videós tartalmak megosztására alkalmas streaming csatornák, amelyek megkívánják a magas képminőséget. A Samsung Galaxy A80 okostelefon forgatható kamerával érkezik, amelynek köszönhetően Szelfi módban is kifogástalan felvételek készíthetők. A telefon hátlapi triplakamerája ilyenkor automatikusan ugrik fel és fordul meg. Legyen szó éjszakai vagy nappali használatról, a tökéletesen éles és élénk képminőséget a 48 megapixeles főkamera biztosítja. Az ultraszéles, emberi látómezővel megegyező látószögű lencséknek köszönhetően a pillanat valósághűen örökíthető meg. A Galaxy A80 3D Mélységérzékelő kamerája valódi mélységet ad a képeknek és filmszerű felvételeket tesz lehetővé. A Szuperstabil funkcióval készült rázkódásmentes videók a professzionális akciókamerák felvételeit idézik. 

Teljes képernyős élmény

A legnépszerűbb streaming csatornák több százezres követőbázissal rendelkeznek, a feliratkozók többsége a telefonján nézi a különféle tartalmakat. A lehető legjobb vizuális élmény érdekében kiemelten fontos, hogy a képernyőn ne legyen semmi zavaró extra elem. A Samsung új Infinity Display kijelzője lenyűgöző élményt kínál a felhasználók számára. A forgatható kameráknak köszönhetően semmi nem zavarja az élményt. A 6,7 colos FHD+ felbontású Super AMOLED kijelző a tartalmakat a lehető legélénkebben és legrészletgazdagabban jeleníti meg. Mindennek, és a Dolby Atmos hangzásnak köszönhetően a Galaxy A80 zavartalan szórakozást kínál videók nézéséhez, játékhoz, fényképek lapozgatásához, vagy éppen az közösségi média oldalak pörgetéséhez.

Biztonság és kényelem

A Galaxy élmény részeként a Galaxy A80-ban is megtalálható a Samsung Knox, a vállalat díjnyertes biztonsági platformja, amellyel a felhasználók a processzortól a szoftverig biztonságban tudhatják készüléküket. A Samsung Pass könnyű és biztonságos hozzáférést biztosít az alkalmazásokhoz és weboldalakhoz az ujjlenyomat-olvasón keresztül.

A Galaxy A80 Intelligens Teljesítménynövelő funkciójával a készülék szükség esetén még magasabb teljesítménnyel és gyorsabban működik. Az AI alapú teljesítményoptimalizáló szoftver maximalizálja az A80 processzor-, memória- és akkumulátorkapacitását, így a mindennapi használathoz igazítja az eszköz működését.

A Samsung Galaxy A80 okostelefon Magyarországon 2019. július végétől elérhető.

You May Also Like