Hirdetés

Különleges kijelzőkkel újít a ROG Zephyrus Duo 16

Az ASUS és a ROG kínálatában is van már két kijelzős laptop, idén pedig új szintre lép a koncepció, hiszen a Republic of Gamers széria mérnökei a két legfontosabb pontban léptek előre a dupla kijelzős kialakítást illetően.

Az új ROG Zephyrus Duo 16 másodlagos kijelzője ugyanis nem csak felemelkedik a gép felnyitásakor, hanem még közelebb is kerül a 16 hüvelykes fő kijelzőhöz, ezzel maximalizálva a képélményt. Ehhez egy teljesen egyedi, négy-irányú zsanért használtak a mérnökök és a képek alapján tényleg egy ígéretes panorámában lehet részünk.

A másik nagy fejlesztés a 16 hüvelykes, 16:10-es képarányú fő panelt érintette, hiszen mindkét változat tartogat igazi innovációt. A QHD felbontású Mini-LED technológiás, 1100 nites Nebula HDR kijelző mellett kapunk egy 4K 120Hz-re és Full HD 240Hz-re is képest panelt, mely a felbontáshoz mérten alakítja a képfrissítést, tehát egyetlen panel kétféle opciót kínál a játékosok számára.

Az erőt ezúttal az AMD legújabb processzor megoldása biztosítja akár egy NVIDIA GeForce RTX 3080 Ti mellett, tehát az AAA címek mellett a streamelés és tartalomgyártás sem jelenthet akadályt. A ROG Zephyrus Duo 16 még februrárban piacra is került itthon, mi pedig ki is fogjuk próbálni!

You May Also Like