Hirdetés

870 grammos üzleti laptopot mutatott be az ASUS

Az ASUS igen nagy névnek számít a hordozható számítógépek piacán és az üzleti felhasználók is gyakran vásárolnak prémium kategóriás ZenBook modelleket, viszont van egy olyan felhasználói réteg, amely a felszereltség kapcsán is komoly üzleti elvárásokat támaszt. Számukra lehet kiváló választás az új ASUS ExpertBook B9450, mely számos remek tulajdonsággal rendelkezik, ami nem feltétlenül csak az üzleti szférában előnyös.

Ilyen például a strapabíró magnéznium ház, és a rendkívül kompakt forma, hiszen a 14 hüvelykes kijelzővel rendelkező újítás mindössze 14,9mm vastag és  870 grammot nyom a mérlegen vagyis tényleg borháv magunkkal vihetjük. Az erőről és a biztonságról az új, 10. generációs Intel Core vPro i7-es processzor gondoskodik, akár 16GB memóriával és 2x 2TB villámgyors PCIe SSD-vel. A számokkal sokat dolgozók örülhetnek a touchpad-be épített NumberPad technológiának, mely rendkívül praktikus és egy gombnyomásra elérhető.

A strapabíróságot mi sem tükrözi jobban a MIL-STD-810G szabványok teljesítésénél, ami főként a különlegse magnézium-ötvözet háznak köszönhető. A dedikált TPM 2.0 biztonsági chip mellett arcfelismerős IR kamerával is rendelkezik a gép, mely fizikai takarógombot is kapott és biztosítja a kényelmes, valamint biztonságos bejelentkezést a Windows-ba.

Az újdonságot már elkértük tesztelésre, így hamarosan részletesen is kipórbáljuk, hogy mire képes az ASUS új üzleti zászlóshajója.

You May Also Like