Hirdetés

Így fest belülről az elektromos Porsche Taycan

A Porsche sokak számára továbbra is azt a bizonyos mércét jelenti a luxus és a sportosság kapcsán, melyet jó néhány egyedülálló modellel alapozott meg magának a német gyártó, azonban ők is jól tudják, hogy a jövő az elektromos meghajtásé és jó ideje dolgoznak már azon, hogy a Taycan mihamarabb piacra is kerüljön.

Legutóbb a sikeres tesztek kapcsán hallhattunk a Taycan felől, mely hosszú távon is kiváló teljesítményt nyújtott, nemrég pedig a vállalat hivatalos Instagram oldalán tettek közzé néhány képet az autó belsejéről. A képek alapján a luxus találkozik a sportossággal és mindezt egy modern csomagba gyúrták össze, így panaszunk a külső és a teljesítmény mellett immáron a belsőre sem lehet.

Természetesen náluk is a digitális kijelzők vették át az uralmat, méghozzá egy igazán domináns, 16,8 hüvelykes hajlított megoldás személyében, míg a klímát egy másik, 8,4 hüvelykes egységről kezelhetjük. A vállalat azt is elárulta, hogy a vásárlók többféle belső kiépítés közül választhatnak, így az eredeti bőr mellett , a fenntarthatóságot szem előtt tartva készült “OLEA” bőr és teljesen bőrmentes, újrahasznosított műanyagból készült belsőt is választhatunk.

A Porsche Taycan szeptemberben mutatkozik meg teljes pompájában.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

You May Also Like