Hirdetés

Hálós előlappal érkezik a Zalman N4

A Zalman házak mindig is híresek voltak a baráti árazásukról és remek hűtésükről, a dél-koreai gyártó pedig nemrég egy újabb remek ajánlattal érkezett meg a magyar piacra, hiszen a Zalman N4 egyesíti az RGB fényeket és a hálós, jól szellőző kialakítást.

A legnépszerűbb, mid-tower kategóriába érkező fekete újdonság előlapjának többségét a minőségi fémháló borítja be, mely a három darab 140mm-es ventilátorral biztosítja a megfelelő szellőzést. A ház egyik oldala 4mm-es edzett üvegből készült, így teljes betekintést enged a hardverekre.

Természetesen a legnépszerűbb alaplap-méretek mindegyikét támogatja az újdonság, vagyis lehetőség van ATX, mATX és Mini-ITX alaplapok használatára. A grafikus kártyáknak 315mm helyet hagytak a tervezők, míg a processzorhűtő maximum 163mm magas lehet. A házban akár 2db SSD és 2db HDD is elfér az alaplapi M.2-es megoldások mellett.

A megfelelő hűtésről maximum 8db ventilátor gondoskodhat, a csomagban pedig egy hátsó, két felső és a már említett három első egységet találják meg a vásárlók. Előre szükség szerint 120mm-es vagy 240mm-es vízhűtés is szerelhető.

Az I/O panelen 3db USB csatlakozó kapott helyet, melyből az egyik 3.0 szabványnak megfelelő. Rajtuk kívül a szokásos mikrofon és fejhallgató páros és a vezérlőgombok helyezkednek még el ezen a területen.

You May Also Like