Hirdetés

Fury Skipper – Bevezetés a száguldás világába

A különféle játékstílusokhoz sokszor eltérő perifériákra van szükségünk akkor, ha a lehető legjobb élményekre és teljesítményre vágyunk. Az FPS és TPS játékokhoz leginkább a jól megszokott egér, billentyűzet páros illik, de az autós játékokhoz például mindenképpen ajánlott egy kormányból és pedálokból álló szett. Ezek sokszor igen drágán kínálnak nem túl jó minőséget, de a Fury nemrég bemutatta a Skipper csomagot, mely a kezdő autóversenyzők kedvence lehet.

Komplett csomag

A Fury Skipper egy normál méretű kormányból és egy pedálszettből álló csomag. A kormányon váltófüleket is találunk, a gombjai programozhatóak, a fekete-kék szín pedig egyedi megjelenést biztosít.

Pontosság és élvezet

A 180 fokban elforgatható kormány rendkívül precíz és pontos mozgást tesz lehetővé, így nem csak jobb teljesítményre, hanem kiváló játékélményre számíthatnak a felhasználók. A 9,5 hüvelykes méret az egyik legoptimálisabb a fogás szempontjából, a magabiztos irányítást pedig az eco bőr borítás is segíti. Az analóg váltókarok a kormány mögött helyezkednek el, akárcsak egy igazi sportkocsiban. A pedálok szintén minőségi szerkezetet és ergonomikus kialakítást kaptak, így a megfelelő beállítások után rendkívül komfortos versenyzési élményben lehet részünk.

Elérhetőség és árazás

A Fury Skipper versenycsomag már elérhető a magyar piacon, méghozzá 2 év gyári garancia mellett 13 000 Forint körüli összegért.

You May Also Like