Hirdetés

Edzett üveg oldallapot kapott a Zalman új háza

A számítógépházak piacán manapság az RGB világítás és a különlegesnek látszó formavilág uralkodik, ugyanakkor sokan vágynak valami modern, egyszerű megoldásra, melyhez olcsón hozzá lehet jutni. Számukra a Zalman S3 TG egy kiváló választás lehet, hiszen a prémium anyagok mellett hozza az alap S3-ra jellemező baráti árat és felhasználóbarát kialakítást.

 

A mid tower kategóriába tartozó Zalman S3 ugyanis felszereltséget nézve szinte verhetetlen ajánlat. Ez az egyik legkompaktabb Zalman ház a piacon, a külsejét tekintve pedig bárhol megállja a helyét, így akár irodákban vagy a gamer asztalon is jól mutat majd. Az elegáns megjelenést a fém és edzett üveg párosa erősíti, az átlátszó oldallap pedig a TG jelzőhöz illően edzett üvegből készült és rengeteg extra opciót rejt magában a belső megmutatását illetően.

 

A megfelelő légáramlást az előlap két oldalán elhelyezett levegőnyílások biztosítják, a ház alján és tetején pedig dedikált porszűrőket találunk. Az I/O panelem USB 3.0 és USB 2.0 csatlakozásokat is találunk a szokásos gombok és a 3.5mm-es csatlakozások mellett. Az előlap szálcsiszolt alumíniumból készült, az összhatás pedig magárét beszél.

You May Also Like