Hirdetés

CNPS4X RGB – Olcsó RGB-s hűtő a Zalmantól

Egy kompakt és olcsó processzorhűtőnek nem kell unalmasnak lennie – gondolhatták a Zalman tervezői. Az eredmény pedig egy modern és megfizethető CPU-hűtő, ami a kompaktabb házakban is elfér és az RGB skála minden színével világítja meg a hardvereket.

A 132 mm magas Zalman CNPS4X RGB hűtőegységet főként középkategóriás processzorokhoz (Intel Core i5 és Ryzen 5) ajánlanánk. A hőcső közvetlenül érinti a CPU-t (DTH), ami a Zalman egy szabadalmaztatott megoldására épül. A mindössze 360 grammos hűtő 95 Wattos TDP értékig képes maximum teljesítményen kezelni a processzorokat, amivel akár az Intel Core i7 vagy AMD Ryzen 7 sorozat újabb tagjait is kordában lehetne tartani.

A Zalman CNPS4X RGB esetében egy 92mm-es, RGB világítással rendelkező ventilátor mozgatja a levegőt a réz és alumínium hűtőbordán keresztül és működés közben maximum 28dB(A) zajszintet érhet el, tehát a hűtésnek legnagyobb teljesítmény mellett sem szabad sokkal hangosabbnak lennie a háttérzajnál, amely például egy forgalomtól mentes, félreeső utcában általában 30dB körül mozog. A kivételes hűtési potenciált RGB világítás egészíti ki, amely lenyűgöző fényeffektusokat és személyre szabási lehetőségeket biztosít a testreszabható LED-eknek köszönhetően.

Az újdonság természetesen a legtöbb Intel (LGA 1200, 115x, ,775) és AMD (AM4, AM3) processzorral és a hozzájuk használt alaplapokkal kompatibilis. A hűtő akár szerszám használata nélkül is felszerelhető a dobozban pedig megtalálható lesz a nagy hővezető képességű Zalman ZM-STG2M termikus paszta is.

A Zalman CNPS4X RGB már 7000 Ft környékén megvásárolható itthon.

You May Also Like