Hirdetés

Dupla üveggel hódít a Zalman új háza

A Zalman P30 azok számára lehet kedvező választás, akik új mATX vagy Mini-ITX alaplapokra építenének egy egyedi konfigurációt. A minimalista számítógépháznak egyértelműen a dupla üveglapok adják meg a varázsát, melyek nem mindennapi módon kerültek elhelyezésre.

A Zalmantól megszokott módon, előre telepítve is megtaláljuk a jó hűtéshez szükséges ventilátorokat. Jelen esetben három darab, 120mm-es, ARGB LED világítással rendelkező egységet kapunk. A porszűrők sem maradhattak el, hiszen prémium házról van szó. Oldalt két mágneses, alul-felül pedig egy sima kapott helyet.

A kábelvezetést is gondosan megtervezték, hiszen adott volt a két üveglappal, hogy mindenki szép, tiszta konfigurációt szeretne benne látni. Az I/O panel viszonylag egyedi helyre került az oldalsó rész alján, viszont jól fel van szerelve. A szokásos ki/bekapcsoló mellett találunk rajta 3,5mm-es jack-csatlakozót, USB-A 3.0 portot és egy USB-C csatlakozót is.

A képeken is jól látszik, hogy annak ellenére, hogy kisebb alaplapokhoz tervezték, igen tágas házról van szó. Ezt az is bizonyítja, hogy a beépített három mellé hat további ventilátor is beszerelhető és természetesen 360mm-es folyadékhűtés is elfér benne a legerősebb processzorokhoz. A grafikus kártya 420mm hosszú lehet, ami remek érték ebben a kategóriában, így nem kell attól félni, hogy a szépség mellé ne társulhatna majd erő is.

You May Also Like