Hirdetés

Befutott a „Szikla” új edzőcipője

Dwayne Johnson és az Under Armour már egy ideje közös kollekción dolgoznak, melynek eddig főként ruhái és kiegészítői voltak, de tavaly az első edzőcipőt is megkaptuk. Ahogy a ruháknál, úgy a cipőnél is elérkezett az újítás ideje, így nemrég bemutatták az egyszerűen csak Project Rock 2 névre keresztelt új edzőcipőt, melyet maga a „Szikla” tesztelt és visel nap mint nap az edzései alatt.

Az előző generációhoz képest a legszembetűnőbb változás a szár rövidítése, mely vélhetően a felhasználói visszajelzések alapján történt meg, hiszen a legtöbben rövidszárú cipőben edzenek. A vérnarancs szín dominál a felső részen, míg a talp fehér, a kettő között pedig sötétkék fűzővel és aranyozott logókkal találkozhatunk.

Természetesen nem maradt el az ikonikus Rock Brahma Bull logó és a kollaboráció szlogenje, a „Blood. Sweat. Respect.” sem. A könnyed és jól szellőző felsőrész az Under Armour HOVR technológiája emelendő még ki, mely nem a teljes talpat fedi le, hiszen az edzéshez kemény és biztos tartás szükséges.

You May Also Like