Hirdetés

Az Under Armour lehet a Real Madrid mezszponzora

Az európai klubóriások kapcsán sokszor elhangzik, hogy a mezeladásokból mekkora bevételeket tudnak generálni, ennek pedig általában a mezszponzorok is nagyon örülnek. A legnagyobb klubok több tíz de akár 100 millió eurós szerződéseket kötnek a mezgyártó vállalatokkal, akik a mindennapi megjelenés mellett rengeteg egyéb területen tudják hasznosítani az együttműködést.

Az elmúlt évek egyik legnagyobb váltás a Manchester United – Adidas szerződése volt, hiszen a vörös ördögöket hosszú ideig a Nike támogatta. A legújabb hírek más Spanyolországból érkeztek és az Adidas szintén főszereplő, de ezúttal nekik kedvezőtlenek az előjelek. Pletykák szerint ugyanis a Real Madrid lecserélhető az 1998 óta hű partnerét, méghozzá az amerikai Under Armour kedvéért és természetesen pénzéért.

Az amerikai óriás az NFL legnagyobb ruházati támogatója, mindemellett Michael Phelpset és az NBA sztár Stephen Curryt is szponzorálják, de a foci sem áll már távol tőlük. A hírek 150 millió euróról szólnak, de könnyen lehet hogy Florentino Pérez klubelnök ilyen pletykák elhintésével próbál még jobb szerződést kicsikarni a német partnerétől.

You May Also Like