Hirdetés

Az Egyszarvú

Unicorn Bistro
Unicorn Bistro

A Nagymező utcában egy valaha sötét rock kocsmából valami varázslatos született. Igényesen mesés enteriőr, változatos és finom ételekkel, mérhetetlenül kedves kiszolgálással megfűszerezve, ez a Unicorn Bistro.

A YouTube-on bukkantam a helyre, Zsolti és Patrik átható lelkesedéssel beszéltek álmukról, a megvalósítás fázisairól. Azonnal tudtam, hogy ezt ki kell próbálnunk, saját lányom a másodperc töredéke alatt lett lelkes a gondolattól, de barátnőmet és lányát sem tartott tovább meggyőzni.

A parkolási problémák leküzdése után ami a belvárosi terület szoros részét képezi, megérkeztünk végre. El sem téveszthettük volna, már messziről kitűnt a belváros szürkeségéből fehér és rózsaszín teraszával. A beltér azonban messze túlmutat mindenen amire számítottam. Lenyűgöző falfestményt készített a Pavai ARTwork, a fehér asztalokat, székeket és kanapékat rózsaszín párnák, asztali lámpák, egyszarvúval díszített fűszertartók dobják fel. A térben helyet kapott egy virágfallal díszített telefonfülke is, de bármerre is nézel mindenfelé felfedezel valami csodás dekorációt, kiegészítőt amitől a hely igazán teljessé válik. A kiszolgálásban az sem találna kivetni valót aki kissé kukacosabb vendég. Kedves, mosolygós hölgy leste minden kívánságunkat, aki a türelem osztásánál is több alkalommal állhatott sorba, mert néha már magunkat is idegesítettük döntésképtelenségünk miatt, de az ő kedvessége, türelme cseppet sem hagyott alább. 

A kínálat is pazar, gondoltak a laktóz-, gluténérzékenyekre, de talál magának valót a vegán is. Személyes érintettségem miatt ezek számomra mindig plusz pontok. Paninik, saláták, hamburgerek, tészták, snackek várják az éhes vendéget, mindez meglehetősen jó ízvilággal párosítva. Desszertnek választhatsz a buborék gofrik, sütik, macaronok széles és színes választékából. A színek természetesen minden ételben és italban jelen vannak, mindezt azonban nem mesterséges színezékek felhasználásával érik el. A limonádé az itallapon sokak kedvence, de ilyen széles kínálatban ritkán találkozom vele, mindjárt kipróbáltunk többfélét is, de a lányoknál lecsúszott némi shake is. Nem hagytuk parlagon az itthon felejtett apukat sem, nekik elvitelre hoztunk ételt, maximálisan elégedettek voltak ők is.

Ha tehát egy meseszerű, kicsit varázsvilágba kalauzoló, finom ételekkel, italokkal és kedves kiszolgálással kecsegtető helyet keresel ne hagyjad ki az Egyszarvút!

Elérhetőségük: https://www.unicornbistro.hu/

You May Also Like