Hirdetés

Alkotóknak és játékosoknak készültek az új MSI notik

Több másik gyártóhoz hasonlóan az MSI is az új, 11. generációs Intel Core H sorozatú processzorok bemutatójához időzítette frissített palettájának leleplezését, melyek között komoly gamer laptopok és kreatív szakembereknek szánt praktikus megoldások is találhatóak.

A kreatívabb felhasználók számára a Creator család lehet jó választás, hiszen a Z16 QHD+ felbontású True Pixel kijelzője 100% DCI-P3 színlefedettséget kínál vékony kávák közé zárva. Ha valaki egy fokkal olcsóbb és könnyebb megoldást szeretne, de még kellő erővel a kreatívabb feladatokhoz, akkor a Creator M16 lehet a megfelelő választás. Ha pedig minden erőre és a gyönyörű látványra is szükség van, akkor a Mini Led kijelzővel szerelt Creator 17 jöhet szóba.

A gamerekről sem feledkeztek meg, hiszen az új, 11. generációs Intel megoldások az RTX 3000-es NVIDIA kártyákkal komoly csomagot képviselnek. A látványosabb játékot kedvelők számára a GE76 és a GE66 Raider lehet ideális, hiszen a mystic light fénysáv mindent beragyok, miközben a 165W-os TGP-vel rendelkező RTX 3080 a piac egyik legerősebb grafikai megoldása. A GS76 Stealth kapcsán az új, QHD felbontású és 240Hz-es képfrissítésű panel a legnagyobb előrelépés.

Az alsóbb szegmensben az MSI Sword 17/15, Katana GF76/66 és Pulse GL76/66 modellek versenyeznek majd. Itthon vélhetően ezekre lesz a legnagyobb kereslet, az új processzorokkal és az RTX 3050-es kártyákkal kimondottan jó belépőkategóriás megoldások lehetnek. Az újdonságok vélhetően az év második felében kerülnek itthon is piacra és az sem kizárt, hogy néhányat mi kipróbálunk majd.

You May Also Like