Hirdetés

2 új kiegészítővel kezdte az évet a Balenciaga

A Balenciaga itthon leginkább az igencsak furcsa cipőivel és a túlméretezett pólóival vált ismerté, a közel 100 éves márka azonban ennél jóval többet szeretni idén kínálni a rajongóinak. 2019 első hetében rögtön két kiegészítővel bővítették a kínálatot, melyek közül az egyik még nem is olyan vészes.

Bemutattak ugyanis egy pecsétgyűrűt, melyet szerencsére nem bonyolítottak túl, így egy viszonylag klasszikus darabról van szó. A gyűrű három színkombinációban érkezik, hiszen az arany-piros mellett az arany-kék és az ezüst-fekete kombinációk közül is választhatunk. Nekünk egyértelműen a legelső párosítás jön be a legjobban, az ára pedig 400 dollár körül van.

A másik kiegészítő egy napszemüveg, pontosabban egy egész kollekció, melynek darabjai kizárólag a Dover Street Market boltokban lesznek elérhetőek, áruk pedig 290 és 570 dollár között mozog. Ez az első, teljesen házon belül készült napszemüveg kollekciója a vállalatnak, eddig ugyanis olyan neves vállalatok dolgoztak be nekik, mint a Tom Ford vagy a Diesel.

You May Also Like
Olvass tovább

A legjobb whiskey-k

Magyarország pálinkanemzet a tömény italok területén. Nem kérdés ez, hiszen a pálinkafőzésnek nálunk évszázados hagyományai vannak. A környező…
Olvass tovább