Hirdetés

Londonban épül a világ első 360-fokos végtelen medencéje

A végtelen medence vagy ahogy inkább itthon is nevezni szokás, Infinity Pool továbbra is óriási népszerűségnek örvend a szállodák, luxus lakások vagy éppen a tervezők és saját házat építők körében, hiszen valóban kiemelkedő esztétikai látványt nyújt és nem utolsó sorban úszás közben is szabadabbnak érezhetjük magunkat.

A medencék általában 1, de maximum 3 oldalukon szoktak a „végtelenségbe tartani”, Londonban azonban hamarosan 360-fokban érezhetjük magunkat szabadnak. Legalábbis a Compass Pools koncepciója szerint, mely igazán látványosra sikeredett. A látvány és a különleges érzés garantált, de sokakban felmerülhet a kérdés, hogy mégis hogyan juthatunk be a medencébe?

Nos, a tervek szerint a tengeralattjárókhoz hasonló módon egy spirális lépcsőn keresztül lehet megközelíteni a medencét, mely csak akkor aktiválódik, ha valaki ki vagy be akar menni. Az építkezés leghamarabb 2020-ban kezdődhet meg, így a következő 1-2 évben még bizonyára hallunk a projektről, ha pedig beválik, akkor világszerte elterjedhet.

You May Also Like