Hirdetés

Különleges fedlappal és elegáns külsővel érkeznek az új ASUS Zephyrus G laptopok

Javában zajlik az év egyik legfontosabb technológiai expója, az ASUS pedig számtalan újdonsággal készült erre a rangos eseményre. A legnagyobb szenzációt az új ROG Zephyrus G14 kapta, de nem feledkezhetünk meg a testvéréről sem.

A 14 hüvelykes újdonság a legújabb AMD Ryzen 4000-es processzorokkal és egy NVIDIA RTX 2060-as grafikus kártyával érkezik, a kijelző terén pedig 60Hz-es WQHD vagy 120Hz-es Full HD megoldás választható. Különleges ujjlenyomat-olvasója nem csak bekapcsolja a gépet, hanem biztonságosan jelenkeztet be a Windows-ba is. A szenzációt azonban dizájn fronton kínálja, hiszen a fedlapba 1215 fehér fényű LED-ed szereltek, melyek szoftveresen vezérelhetőek. Ezáltal bármikor egyedivé tudjuk tenni a fedlapot saját képeinkkel, szövegeinkkel vagy később hasznos információkkal, mint például az időjárás.

A G14 mellett bemutatkozott a Zephyrus G15 is, mely 15 hüvelykes kijelzőt kínál vékony kávákkal, így inkább már 14 hüvelykes alapterületűnek mondanánk. Az erős, Ryzen 4000-es processzorok mellé ezútta is egy RTX 2060 társulathat maximum, de a kijelző már 240Hz-es, így eSport játékokhoz is kiváló. Az újdonság másik remek tulajdonsága a letisztult dizájn, mely lehetővé teszi, hogy akár irodában és tárgyalásokon is büszkén használhassuk, otthon pedig előhözzük belőle a vad gamer gépet. Napközben még jól jöhet a Type-C töltési opció is, így elég egy powerbank, nem kell tápkábelt magunkkal vinni.

You May Also Like