Hirdetés

Az Audi Hungaria Munkáltatói Márka Díjat kapott

Az AUDI HUNGARIA Zrt. a PwC Magyarország munkáltatói márka díját vehette át „A legkedveltebb magyarországi autóipari gyártó vállalatok” kategóriában. A tanácsadó cég a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetségével együttműködve készítette a felmérést.

A kutatás az autóipari szereplők munkáltatói imázsát vette górcső alá. Ennek során közel 13 000 16 és 26 év közötti fiatalt kérdeztek meg online kérdőíves felméréssel. 

„Büszkék vagyunk erre a díjra, ez sikeres személyügyi stratégiánk elismerése“, mondta Dr. Knáb Erzsébet, az Audi Hungaria személyügyekért felelős igazgatósági tagja. „Nagyon örülünk annak, hogy már évek óta Magyarország egyik legvonzóbb munkáltatója vagyunk. Ezt a pozíciót a jövőben is szeretnénk megtartani és vállalatunk számára továbbra is a legjobb szakembereket megnyerni”, tette hozzá Dr. Knáb Erzsébet. „Mindehhez fontos sikertényező a vonzó javadalmazás, számos béren kívüli juttatási lehetőség, illetve a sokrétű továbbképzési kínálatunk.“

Jelenleg 11 600 munkatársat foglalkoztat a vállalat Győrben, valamint jól bevált oktatási rendszerrel gondoskodik az új generáció képzéséről és ezzel a szakemberigény kielégítéséről. A duális képzés és az egyetemi együttműködés fontos részei az Audi Hungaria személyügyi stratégiájának. Évente közel 1000 gyakornokot fogad a vállalat, illetve 250 tanulót oktatnak a duális képzés által kínált 15 szakmában.

Az Audi Hungaria a vállalatalapítás óta stabil munkahelyeket és hosszú távú szakmai perspektívát kínál a munkatársainak. Vonzó bérek és munkakörülmények mellett személyes és szakmai fejlődési utakat kínál Győrben, de a munkatársak a konszern világszerte működő járműgyáraiban is kipróbálhatják magukat.

You May Also Like