Hirdetés

A Netflix vitte Dwayne Johnson és sztártársai franchise-képes filmjét

Mandatory Credit: Photo by Charles Sykes/Invision/AP/Shutterstock (10217192lm) Dwayne Johnson, The Rock. Dwayne Johnson attends the 2019 Time 100 Gala, celebrating the 100 most influential people in the world, at Frederick P. Rose Hall, Jazz at Lincoln Center, in New York 2019 Time 100 Gala, New York, USA – 23 Apr 2019

Sokáig úgy tűnt, hogy a Dwayne Johnson és Gal Gadot nevével fémjelzett Red Notice az Universal égisze alatt kerül majd bemutatásra, de végül a Netflix szerezte meg az igen nívós gárdát és vele együtt a potenciális sikerszériát.

A Red Notice megfilmesítési jogaiért tavaly több stúdió is harcolt és az Universal már el is könyvelhette a sikert, de végül állítólag a rendezői elvárások és a potenciálisan hatalmas költségek miatt addig haboztak, míg a Netflix mindenre rábólintott és ezzel a történetének legdrágább projektjébe vágott bele. A filmet az a Rawson Marshall Thurber írta és rendezi, akit többek között a Felhőkarcoló és Családi üzelmek filmek alapján ítélhetünk meg. Nem sokkal később az is kiderült, hogy a két igen nagy sztárhoz Ryan Reynolds is csatlakozik.

A történet állítólag képzőművészeti alkotásokra szakosodott rablásokról és az utánuk való hajszáról fog szólni, de még rengeteg információt várhatunk a munka haladtával. A Netflix állítólag szeretne ebből egy franchise-t elindítani, ami igen ambiciózus tervnek hangzik. Az első rész állítólag 130-150 millió dollár körüli költségvetésből készülhet, ebből pedig rögtön 20 millió dollár a Szikla számláján landol majd.

You May Also Like